Dagelijks
Staan wij voor u klaar

Altijd bereikbaar
(597) 425205/ 08681795

Ons Adres
Dr.Sophie Redmondstraat nr.246

"Waar mensen mensen zijn die elkaar verstaan. Waar liefde liefde is, daarheen, ja daar. Waar het eeuwig vrede is, waar de zon schijnt. Waar een nieuwe wereld is die niet meer verdwijnt."

Ween niet om wat er niet meer is, maar wees gelukkig om wat is geweest."

Indien iemand komt te overlijden in uw naaste familie en u kiest Hennep N.V. als uitvaartverzorger, dan zijn wij meteen ter plaatse om u met raad en daad, toewijding en aandacht terzijde te staan. In een emotionele periode waarin er heel wat geregeld moet worden, zijn wij er voor u, luisteren naar uw wensen en nemen u veel uit handen. Vanaf het eerste contactmoment tot na de uitvaart en ook de periode daarna kunt u op ons rekenen, dat is de kracht van Hennep Algemene Uitvaartverzorging.


UITVAARTVERZORGER

Indien iemand komt te overlijden in uw naaste familie en u kiest Hennep N.V. als uitvaartverzorger, dan zijn wij meteen ter plaatse om u met raad en daad, toewijding en aandacht terzijde te staan.

Het is raadzaam om in geval van overlijden eerst uw uitvaartverzorger te bellen. Wij geven u meteen al enkele tips waar u op voorhand rekening mee kunt houden en over een aantal zaken die tijdens de uitvaartbespreking aan de orde zullen komen.

Het is geruststellend te weten dat alles met Hennep N.V.kan worden doorgesproken. Hennep N.V. maakt samen met u een "draaiboek", exact naar uw wensen c.q de wensen van de overledene, maar kan u -indien u dat wilt- het complete traject van A tot Z uit handen nemen.

Belangrijke documenten/zaken in geval van overlijden (indien van toepassing):

  • kleding t.b.v. de overledene
  • familieboekje
  • uitvaartpolissen
  • wilsverklaring
  • testament