Dagelijks
Staan wij voor u klaar

Altijd bereikbaar
(597) 425205/ 08681795

Ons Adres
Dr.Sophie Redmondstraat nr.246

"Waar mensen mensen zijn die elkaar verstaan. Waar liefde liefde is, daarheen, ja daar. Waar het eeuwig vrede is, waar de zon schijnt. Waar een nieuwe wereld is die niet meer verdwijnt."

Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen."

Indien iemand komt te overlijden in uw naaste familie en u kiest Hennep N.V. als uitvaartverzorger, dan zijn wij meteen ter plaatse om u met raad en daad, toewijding en aandacht terzijde te staan. In een emotionele periode waarin er heel wat geregeld moet worden, zijn wij er voor u, luisteren naar uw wensen en nemen u veel uit handen. Vanaf het eerste contactmoment tot na de uitvaart en ook de periode daarna kunt u op ons rekenen, dat is de kracht van Hennep Algemene Uitvaartverzorging.


UITVAARTCENTRUM

Doordat de bouw van ons uitvaartcentrum vrij recent is, hebben wij in dit gebouw de mogelijkheden kunnen treffen van de modernste technieken. Het Uitvaartcentrum heeft een warme en gemoedelijke uitstraling. Het woord "Uitvaartcentrum" mag u vertalen als een gebouw, een centrum, waarin alles wat met het tot stand komen van een uitvaart voorhanden is. Doordat alles in eigen beheer is, kan zeer efficiƫnt en vakkundig gehandeld worden.