Dagelijks
Staan wij voor u klaar

Altijd bereikbaar
(597) 425205/ 08681795

Ons Adres
Dr.Sophie Redmondstraat nr.246

"Waar mensen mensen zijn die elkaar verstaan. Waar liefde liefde is, daarheen, ja daar. Waar het eeuwig vrede is, waar de zon schijnt. Waar een nieuwe wereld is die niet meer verdwijnt."

Ween niet om wat er niet meer is, maar wees gelukkig om wat is geweest."

Indien iemand komt te overlijden in uw naaste familie en u kiest Hennep N.V. als uitvaartverzorger, dan zijn wij meteen ter plaatse om u met raad en daad, toewijding en aandacht terzijde te staan. In een emotionele periode waarin er heel wat geregeld moet worden, zijn wij er voor u, luisteren naar uw wensen en nemen u veel uit handen. Vanaf het eerste contactmoment tot na de uitvaart en ook de periode daarna kunt u op ons rekenen, dat is de kracht van Hennep Algemene Uitvaartverzorging.


UITVAARTDIENST

De uitvaartdienst kan plaatsvinden in een kerk, in de aula van een begraafplaats, in een crematorium of in ons eigen uitvaartcentrum. Wij zijn niet gebonden aan begraafplaatsen, crematoria of rouwcentra. We hebben een eigen rouwcentrum, maar kunnen van elke andere locatie in Suriname gebruik maken.

Elke locatie, of het nu gaat om het rouwcentrum, de kerk, de begraafplaats of crematorium, heeft zijn eigen regels, voorschriften en mogelijkheden, waarvan wij op de hoogte zijn.